Tulevaisuuskirja (2015)

Näyttökuva 2015-06-05 kello 13.48.33Tulevaisuuskirja kertoo mitä tulevaisuudessa tapahtuu ja miten se tapahtuu. Kirjaan olen koonnut havaintoni maailman muutoksesta ja miten se näkyy taloudessa, teknologiassa, kulttuurissa, politiikassa tai meidän henkilökohtaisessa elämässä. Tulevaisuudentutkijan perspektiivin antaa se, että tarkastelen tätä muutosta 40-60 välein tapahtuvina kehitysharppauksina tai aaltoina. Lisäksi kerron mikä tekee tästä alkavasta kuudennesta aallosta erilaisen verrattuna aikaisempiin.

”Haluatteko olla osa ongelmaa vai ratkaisua maailman ajautuessa kohti ylituottamisen ja -kuluttamisen pistettä?”

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s